SOLARWATT 60P STYLE 255 WP POLY

Productbeschrijving:

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen.

Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen we alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst! Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een ge•ntegreerde in-daksysteem.Solarwatt 60P STYLE is een krachtig, robuust en verrnieuwend zonnepaneel met een estetisch design. Het is een Krachtig, transparant glas/glas-paneel in een zwart frame. De panelen zijn universeel inzetbaar voor dakopbouwinstallaties zowel verticaal als horizontaal. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een schuindak.

De panelen zijn zeer duurzaam, glaslaminaat beperkt de schadelijke invloede van het milieu tot het minimum. Op de SolarWatt 60P Style wordt 30 jaar productgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie (98-87%) gegarandeerd.

Bijlage: