SOLARWATT Veranda System

Wijze PV-gebruikers staan in de voorhoede

Het dak van de veranda geeft schaduw, maar kan ook gebruikt worden als stroombron – dat is dubbelop profiteren! Met SOLARWATT wordt het bovendien heel gemakkelijk, veilig en ziet het er ook nog eens fraai uit.

„Optisch goed uitziende zonnepanelen van hoogwaardige Glas-Glas-modules;
„geeft maximaal rendement, is resistent en kan veel hebben;„per situatie aan te passen
Zonbescherming én nuttig gebruik van de zon! Doorschijnend, effectief en elegant.

Het SOLARWATT Veranda Systeem steekt niet alleen met de zeer efficiënte en deels transparante zonnepanelen optisch ver boven de rest uit, maar het biedt u daarbij ook een voortdurende stroomopbrengst. Constructie van duurzaam kwaliteitshout, ‘Made in Germany’„ vervaardigd volgens traditionele vakmanschap balken met stevige gat- en pinverbindingen voor de beste stabiliteit afgelakt naar eigen keuze weggewerkte bekabeling. Alle componenten van het SOLARWATT Veranda Systeem worden perfect op elkaar afgestemd. En ook helpt de Solar Veranda u met de Energy Manager om de eigen zonnestroom nog efficiënter te benutten.

Het zonnepaneel waar je doorheen kunt kijken SOLARWATT 36M glass / XL glass. De deels transparante glasmodules voor ‘licht en schaduw’ zijn de beste voor toepassing (bijvoorbeeld) boven het terras, de veranda of carport. Het zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen voor 155 Wp (Watt-peak) staat garant voor de hoogste betrouwbaarheid qua opbrengst en 100% bescherming tegen prestatieverlies (PID).

Bijlage: 
AttachmentSize
PDF icon Verandasystem Dts.pdf771.66 KB